REFERENCER

Pia Gemmer, privat haveejer, udtaler:

Pia_0003 copy

 

“For et par år siden var min have en kamp… i dag er den ren nydelse.
Førhen knoklede jeg frustreret rundt med plæneklipperen. Og udkrudtet tog magten i bedene.

Jeg elsker min have, men har ikke tiden og lysten til selve knokleriet… Med Bart´s gode haveservice kan jeg nu læne mig tilbage med god samvittighed, og nyde min fine have. Vi aftaler løbende, hvad han skal hjælpe med, og det passer mit behov og min pengepung perfekt. Bart får mine allerbedste anbefalinger.

 

 be_haveservice_privat_have_reference

Da jeg tog kontakten til Bart gik det stærkt:

Han overtog plænen – og bedene fik et ordentligt lag flis. Åh hvilken lettelse. Og vi aftaler bare måned for måned, hvad jeg lige synes, jeg har råd til at investere i haven. Så tager Bart straks fat, og leverer professionel haveservice på ingen tid.

 

 

Det er alle pengene værd at få sin egen havemand

Jeg anbefaler på det varmeste private haveejere at få professionel havehjælp, så de kan få hjælp til netop at nyde haven i stedet for at have dårlig samvittighed. Det er alle pengene værd – og mere til.”

havemand_havehjaelp_haveservice_trekantsomraadet